Jens Glavind

Advokat (H).
Erhvervsret, bestyrelsesarbejde, entreprise- og byggeret, offentlig ret, miljøret, rets- og voldgiftssager, køb og salg af fast ejendom, mediation.

HENT VISITKORT

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1991 – født i 1966.

SPECIALE OG FUNKTION
Jens Glavind har praktiseret i Horsens siden 1991 og har solid praktisk erfaring med generel erhvervsret. Jens har gennem en årrække bistået private og offentlige virksomheder med rådgivning på et højt specialiseret niveau. Udover generel erhvervsrådgivning har Jens en årelang procedureerfaring i rets- og voldgiftssager, hvilket mange klienter har nydt godt af. Som uddannet mediator har Jens en række kompetencer i relation til konfliktløsning.

MERE OM JENS

Jens har gennem hele sin karriere arbejdet i Horsens med en solid lokal forankring og et stærkt lokalkendskab. Som tidligere viceborgmester i Gedved Kommune og byrådsmedlem i Horsens Kommune har Jens en markant profil. Jens har gennem mange år siddet i en række lokale bestyrelser. Derudover har Jens siden 2000 været redaktør af Juridisk Brevkasse i Horsens Folkeblad, hvor han gennem årene har besvaret mere end 1000 juridiske spørgsmål.

KONTAKT JENS

Direkte: 79 25 30 06
Mobil: 40 97 20 75

Mail: jg@lrp.dk