Jens Glavind

Advokat (H) og partner, mediator.
Specialist i køb og salg af fast ejendom, erhvervsret, bestyrelsesarbejde, offentlig ret, miljøret, entreprise- og byggeret, rets- og voldgiftssager, mediation.

HENT VISITKORT

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1991 – født i 1966.

SPECIALE OG FUNKTION
Jens har et solidt lokalkendskab og har siden 1991 praktiseret i Horsens, hvor han har opbygget en solid praktisk erfaring med generel erhvervsret. Jens har bistået en lang række private og offentlige virksomheder med rådgivning på højt specialiseret niveau. Gennem en lang årrække har Jens beskæftiget sig med fast ejendom i bred forstand, herunder den almennyttige boligsektor og private andelsboligforeninger, og er specialist inden for overdragelse af fast ejendom, projektudvikling, finansiering og erhvervslejeret.
Udover generel erhvervsrådgivning har Jens en årelang procedureerfaring i rets- og voldgiftssager. Som uddannet mediator har Jens mange kompetencer i relation til konfliktløsning.

MERE OM JENS

Jens Glavind er født og opvokset i Horsensområdet og har gennem hele sin opvækst og gennem sin karriere haft en solid lokal forankring. Som tidligere viceborgmester i Gedved Kommune og byrådsmedlem i Horsens Kommune er Jens en markant og kendt profil. Jens har gennem mange år siddet i en række bestyrelser. Derudover har han siden 2000 været redaktør af Juridisk Brevkasse i Horsens Folkeblad, hvor han gennem årene har besvaret flere end 2.000 juridiske spørgsmål.

KONTAKT JENS

Direkte: 79 25 30 06
Mobil: 40 97 20 75

Mail: jg@lrp.dk