Jytte Storgaard

Advokat (H).
Møderet for Højesteret, autoriseret bobestyrer, auktionsleder, straffesager.

HENT VISITKORT

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1974 (H) – født i 1947.
Jytte begyndte sin karriere hos advokatfirmaet H. Bruno Pedersen i Horsens. Fra 1984 til 1988 var Jytte ansat i Landbrugets Rådgivningscenter i Skejby, hvor hun fortrinsvis arbejdede med skatteret. Fra 1988 har Jytte været advokat i Brædstrup, hvor hun i en årrække har drevet eget firma. Jytte er beneficeret advokat og som sådan udpeget af Justitsministeriet til at føre straffesager for domstolene.

SPECIALE OG FUNKTION
Jyttes erfaringer og interesser spænder over et bredt spektrum af juraen fra bobehandling og skattesager over køb og salg af fast ejendom til retssager, herunder straffesager. Jytte har desuden stor erfaring med landbrugets retsforhold.

Jytte sidder i en række bestyrelser bl.a. inden for hotelbranchen og har desuden været involveret i en række projekter i wellness- og feriecenterbranchen.

MERE OM JYTTE

Jytte er uddannet mediator og er medlem af Danske Mediatoradvokater. Hun er desuden udnævnt som retsmægler i Vestre Landsrets område. Jytte har undervist på en lang række kurser inden for bl.a. landbruget og holder desuden foredrag om juridiske emner.

KONTAKT JYTTE

Tlf.: 79 25 30 00
Mobil: 23 38 59 09

Mail: