Anne Koch

Advokat.
Forældremyndighedssager, samværs-og bopælssager, skilsmisser, bodelinger, arv og testamenter, ægtepagter/særeje, dødsbobehandling. Herudover sager om heste.

HENT VISITKORT

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Uddannet fra Københavns Universitet i 1993. Herefter blev Anne advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Huuse & Tordrup i Randers og siden hen i 1996 advokat. Anne har siden 1996, bortset fra 3 års ansættelse som chefkonsulent i Dansk Supermarked Gruppen, arbejdet som advokat/partner i advokatfirmaer i Horsens og Århus og altid med fokus på familieret.

SPECIALE OG FUNKTION
Anne er særlig specialiseret i forældremyndighedssager, sager om bopæl og samvær, skilsmisser og bodelinger, samlivsophævelser, arv og testamente, særeje og ægtepagter og dødsbobehandling.

Anne er medlem af Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater.

MERE OM ANNE

Anne holder løbende foredrag for store danske virksomheder og private organisationer/klubber om sikring af længstlevende ægtefælle, arv og testamente. Anne har stor passion for ridesporten, beskæftiger sig også med hestesager og har i øvrigt de seneste år været medlem af Dansk Rideforbunds øverste organ ( Appeludvalget ) samt været holdleder for det danske ungdomslandshold i dressur.

KONTAKT ANNE

Direkte: 79 25 30 17
Mobil: 51 29 28 50

Mail: ak@lrp.dk