Evan Herrig

Advokat (H).
Handel med fast ejendom, skatteret, lejeret, selskabsret, testamenter og ægtepagter

HENT VISITKORT

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Evan er student fra 1972, var i studietiden og indtil 1974 ansat ved skattevæsenet, primært med speciale i dødsboskatteret.
Evan kom som advokatfuldmægtig i 1974 til Sundhuset, som han senere blev medejer af. Er i dag advokat med møderet for højesteret.

SPECIALE OG FUNKTION
Evan er, og har gennem de sidste mange år været, medlem af det lokale skatteankenævn, de fleste år som næstformand og underviste gennem mere end 25 år ejendomsmæglerne og var gennem en årrække været medlem af eksamenskommisionen indtil uddannelsen blev ændret. Evan drager stadigvæk rundt i landet som censor inden for faget.
Evan beskæftiger sig udover handel med fast ejendom og skatteret også med lejeret og selskabsret specielt generationsskifter, og derfor selvfølgelig også testamenter og ægtepagter..
Evan har bred erhvervserfaring og har gennem årene siddet og sidder stadigvæk i bestyrelsen for flere erhvervsvirksomheder.

MERE OM EVAN

Privat er Evan – med meget begrænset held – lystfisker, interesserer sig  meget for modeltog og vin og har gennem årene skrevet hundredvis af lejlighedssange og skrevet tekster til bla  , Schou Tur, Nykøbing Falster Revyen og Sans Souci revyen. Privat bor han sammen med Birgit, som er en formidabel kok.

KONTAKT EVAN

Direkte: 79 25 30 52
Mobil: 20 45 36 45

Mail: eh@lrp.dk