Rune Boysen Løn

Advokatfuldmægtig.

HENT VISITKORT

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i december 2016 – født i 1990.
Rune har under sin studietid været aktiv i foreningslivet på jurastudiet, haft frivilligt arbejde i De Jurastuderendes Retshjælp og deltaget i ELSA Summer Law School i Rumænien, omkring Dispute Resolution. Han har derudover været fem måneder på udvekslingsophold til China University of Political Science and Law i Beijing, Kina. De sidste to måneder af opholdet var han i fuldtidspraktik på et større kinesisk advokatkontor, i afdeling for Foreign Investment.

I perioden fra februar til oktober 2017 boede Rune i Shanghai, hvor han arbejdede for det danske generalkonsulat med visum og konsulært arbejde.


SPECIALE OG FUNKTION
Rune arbejder med erhvervsret, retssager og generelle fuldmægtigopgaver. Han kan desuden rådgive i forbindelse med krav rejst på baggrund af beskyldning om ulovlig fildeling på internettet.

MERE OM RUNE

Rune er opvokset i Sønderjylland, i hvad der nu er Haderslev kommune. Han har sammenlagt boet 13 måneder i Kina, og har en god forståelse for kinesisk kultur. I sin fritid er Rune springgymnast og var i foråret 2011 elev på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

KONTAKT RUNE

Direkte: 79 25 30 24
Mobil: 30 73 48 10

Mail: rbl@lrp.dk