Victoria Nørgaard

Advokatfuldmægtig.
Forældremyndighedssager, sager om bopæl og samvær, skilsmisser og bodelinger, samlivsophævelser, arv og testamente og særeje og ægtepagter.

UDDANNELSE OG BAGGRUND.

Uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i januar 2020 – født i 1992.
Victoria har under sin studietid opnået praktisk erfaring med det juridiske arbejde gennem flere forskellige jobs. Victoria har blandt andet været mentor i formueret og engageret sig i frivilligt arbejde hos Gellerupparkens Retshjælp, hvor hun gav juridisk rådgivning. I april 2019 blev Victoria ansat som stud.jur. hos LRP Advokater og fortsatte sit daglige virke på kontoret som advokatfuldmægtig, da hun færdiggjorde sit studie i januar 2020

SPECIALE OG FUNKTION
Victoria udgør en del af kontorets privatretsteam, hvor hun primært beskæftiger sig med forældremyndighedssager, sager om bopæl og samvær, skilsmisser og bodelinger, samlivsophævelser, arv og testamente og særeje og ægtepagter.

MERE OM VICTORIA

Victoria er født og opvokset i Herning. I 2013 flyttede hun til Aarhus for at læse jura. I dag bor hun i Horsens med sin familie. I sin fritid nyder Victoria at bruge tid sammen med sin familie og venner. 

KONTAKT VICTORIA

Direkte: 79 25 30 66
Mobil: 92 85 30 66

Mail: vin@lrp.dk