Vellykket generationsskifte hos Ladegaard, Rasmussen & Partnere

2. marts 2012

Ni partnere er nu blevet til seks – tre erfarne advokater fortsætter som ansatte.

Med virkning fra den 1. januar har advokatfirmaet Ladegaard, Rasmussen & Partnere gennemført et vellykket og længe planlagt generationsskifte.

Tre af de tidligere partnere er nu trådt ud af ejer-fællesskabet. De tre – advokaterne Johan Ladegaard, Ole W. Rasmussen og Mette Hyldgaard – siger dog ikke endeligt farvel til det firma, de selv har været med til at opbygge, og som i dag er Horsens største advokatvirksomhed.

- Vi har alle tre ønsket at få mere tid til andre ting. Dette generationsskifte har været planlagt længe, og for os alle tre er det et optimalt forløb: Vi giver trygt stafetten videre, og står fortsat til rådighed med vores erfaring og arbejdskraft, siger Ole W. Rasmussen.

Han, Johan Ladegaard og Mette Hyldgaard vil fortsat i en periode være tilknyttet advokatkontoret i Løvenørnsgade som ansatte advokater.

Generationsskiftet betyder, at der nu er seks i stedet for ni partnere hos Ladegaard, Rasmussen & Partnere. Ole Møller Jespersen, Christian Anker Hansen og Jens Glavind har alle været partnere en del år, og Lars Brandt, Michael Meldgaard og Tim Haarbo trådte ind som partnere for tre år siden.

- Det har været en nøje planlagt proces, som nu er nået til et foreløbigt punktum, og den nye ejerkreds vil fastholde firmaets stærke profil på en række udvalgte kerne-områder. Samtidig er vi meget glade for, at vi i en rum tid fremover fortsat kan trække på de tre tidligere partneres enorme erfaring og netværk. Det er en klar styrke for firmaet, både internt og for vore kunder, siger ordførende partner Jens Glavind.

Advokatfirmaet bevarer i øvrigt sit navn, selvom Johan Ladegaard og Ole W. Rasmussen ikke længere er partnere.

- Firmaet har et godt og kendt navn i bl.a. erhvervslivet, og vi vil gerne signalere klart, at selvom ejerkredsen er ændret, er vores rådgivning og juridiske assistance af samme høje kvalitet som altid, siger Jens Glavind.

Ladegaard, Rasmussen & Partnere blev stiftet ved en fusion i 2000, og dækker et bredt spektrum af retlige spørgsmål. Firmaet har bl.a. specialiseret sig i erhvervsret samt familie- og arveret, og vil fremover desuden øge sit fokus på sager om personskade-erstatninger.

I dag beskæftiger advokatfirmaet – ud over partnerne – otte ansatte advokater og 19 sekretærer. Et tal, der forventes at stige.

- Vi har naturligvis fokus på fortsat vækst, og derfor regner vi med at rekruttere yderligere juridiske medarbejdere i løbet af 2012, siger Jens Glavind.

 Yderligere oplysninger: Ordførende partner Jens Glavind, 79 25 30 00 - jg@lr-p.dk.