Advodan Sundhuset går sammen med LRP

9. august 2017

Alle 14 medarbejdere fra Advodan Sundhuset i Horsens og Hedensted bliver en del af LRP.

Indehaver af Advodan Sundhuset, Poul Erik Andersen, bliver associeret partner i LRP. Advokathusets øvrige 13 medarbejdere bliver også en del af LRP, som dermed forstærker sin position blandt Trekantområdets største advokatkontorer.

Det er især på erhvervsområdet, sammensmeltningen af de to huse kan mærkes. Poul Erik Andersen har i sin mangeårige praksis opbygget en stor erfaring med selskabsret og forretningsplaner. Han har hjulpet flere end 200 danske og britiske virksomheder med at etablere sig i Østeuropa og Asien. Derudover er han et erfarent bestyrelsesmedlem med poster i en række markante virksomheders bestyrelser.

”Min ambition er at fastholde og udbygge kontakten til det danske erhvervsliv. Med sammenlægningen af vore kontorer opnår vi en markant udbygning af kapacitet og specialer til glæde for vore nuværende og kommende klienter,” siger Poul Erik Andersen.

Tre advokatkontorer bliver til to
”Vi glæder os til at få Poul Erik og hans dygtige medarbejdere med på holdet. Vi ser det som endnu en styrkelse af vores firma. Nu får vi endnu bedre mulighed for at yde vores klienter specialiseret rådgivning på alle områder. Samtidigt bliver vi endnu bedre til at møde klienternes krav om tilstedeværelse og hurtighed,” siger Ole Møller Jespersen, advokat og partner hos LRP.

Poul Erik Andersen og hans medarbejdere flytter fra det nuværende advokatkontor på Clarasvej i Horsens. Fremover vil de være at finde i LRPs nuværende rammer på Løvenørnsgade i Horsens.

Som et af byens ældste advokathuse bidrager Advodan Sundhuset med særdeles stærke kompetencer opbygget gennem mere end 40 år i branchen. Sammenlægningen gør LRP til det største advokatkontor mellem Kolding og Aarhus på både antal medarbejdere og tyngden af kompetencer. De mange nye medarbejdere vil gøre det endnu lettere for LRP at følge filosofien om at være på forkant med klienternes behov og som minimum at give dem hjælp i det øjeblik, behovet opstår.

Det nuværende Advodan-kontor på Vesterbrogade i Hedensted bliver et LRP-kontor. Det bliver primært bemandet af de samme dygtige medarbejdere, som klienterne kender i forvejen. Klienter fra Hedensted behøver altså ikke at køre til Horsens for at få den samme gode advokatbistand.

For yderligere oplysninger:

Ole Møller Jespersen
Partner, LRP
Tlf: 40 45 39 55

Poul Erik Andersen
Associeret partner, LRP
Tlf: 40 10 34 62