Landboret - Erfaren landbrugsadvokat til rådgivning om landboret

Landboret

Selvom landbrugsloven er liberaliseret væsentligt i de senere år, kommer du som landmand stadig ud for en lang række problemstillinger, hvor det kan være nødvendigt at søge kvalificeret og professionel rådgivning.

Værd at vide om landboret

Det kan fx være tilfældet ved køb og salg af landbrugsejendomme i eller uden for familien, i forbindelse med forpagtninger, leverandøraftaler, begrænsninger som følge af miljølovgivningen, EU-tilskud eller lignende.

LRP kan rådgive dig i alle forhold omkring dit landbrug og medvirker gerne som sparringspartner, når du skal tage store beslutninger for din forretning. Vi arbejder gerne sammen med din revisor eller økonomikonsulent, så dine dokumenter ved aftaler af enhver art altid bliver udfærdiget med den juridiske viden og erfaring, vores eksperter ligger inde med. På den måde kan du være sikker på, at der er helt styr på dine rettigheder, pligter og muligheder som landmand.

 

Vi tager vare på nødlidende landbrug


Nødlidende landbrug er desværre blevet et særligt arbejdsområde for os i de senere år. Derfor har vi hos LRP oparbejdet en solid ekspertise inden for konstruktionssager, akkorder, selskabsdannelser og lignende. Som fullservice-advokatkontor er nogle af vores stærkeste kompetencer stor erfaring med forhandlingssituationer og en solid viden om, hvordan dine gode argumenter får størst muligt gennemslag. Vi vil derfor altid kunne være dig en god støtte i en belastet situation, både som erfaren sparringspartner og som din forhandler ved møder med banker, kreditforeninger og mulige långivere.

Vi vil også kunne give dig rådgivning om den ultimative lukning, hvis det bliver nødvendigt, ligesom vi hjælper dig godt videre i tiden efter en lukning.

Landbrug er ikke blot et erhverv – det er en livsform. LRP lægger derfor vægt på, at vores rådgivning klæder dig og din familie på til at træffe de beslutninger, der passer til netop jeres situation, og som sikrer, at I fortsat trives – både med og uden et landbrug.

< TILBAGE TIL OVERSIGTEN
Værd at vide om landboret Vi tager vare på nødlidende landbrug

Vil du vide mere? Kontakt en af os

Christian Anker Hansen
Advokat (H) og partner
Direkte: 79 25 30 03
Mobil: 40 78 59 59
Mail: cah@lrp.dk
LÆS MERE OM CHRISTIAN HER >
Evan Herrig
Advokat (H)
Direkte: 79 25 30 52
Mobil: 20 45 36 45
Mail: eh@lrp.dk
LÆS MERE OM EVAN HER >
Kristian Trøst Smedegaard
Advokat (L)
Direkte: 79 25 30 28
Mobil: 22 27 03 05
Mail: kts@lrp.dk
LÆS MERE OM KRISTIAN HER >