Separation og skilsmisse

Separation og skilsmisse

Mange ægteskaber ender i separation og skilsmisse, hvilket kan være en ulykkelig situation for alle involverede. Separation og skilsmisse afslører ofte en lang række uafklarede forhold omkring fx økonomi og fælles børn. Derfor anbefaler Ladegaard, Rasmussen & partnere, at I som familie i god tid tager stilling til, hvordan I vil håndtere separation og skilsmisse, hvis det mod forventning skulle blive aktuelt for jer.

Bodeling er én ting, delingen af børnene noget ganske andet


En separation eller skilsmisse medfører, at det, som I ejer, og som ikke tilhører jer hver især som særeje, skal værdiansættes og fordeles mellem jer. Dette kaldes en bodeling. Ud over at I skal blive enige om, hvordan I deler boet, skal I også efter en separation eller skilsmisse blive enige om, hvor børnene skal bo, hvor meget samvær I hver især skal have med dem, og hvordan de praktiske ting omkring børnene skal foregå. Ofte er det svært at blive enige om så store spørgsmål, når I måske allerede i lang tid har kæmpet for forholdet og endelig har givet op. Som forældre er I imidlertid nødt til at holde fast i, at børnenes interesse kommer først, så I ikke opbygger for meget frustration mellem jer med konflikter, der i det store billede er af begrænset betydning.

 

Jo tidligere I søger advokat, jo nemmere går bodelingen


Hos LRP ved vi, hvordan forløbet omkring en skilsmisse planlægges bedst muligt, og vi rådgiver og vejleder jer gennem hele processen. Vores erfaring viser, at jo tidligere I søger advokatbistand, jo hurtigere og mere smidigt forløber en bodeling. Og jo hurtigere og mere smidigt bodelingen forløber, jo færre forhold er der at blive uenige om – og jo større er chancen for, at I bevarer et godt forhold til hinanden.

Rådgivning om separationer og skilsmisser er altid individuel, fordi ikke to skilsmisser ligner hinanden. Fra vores side kan du forvente en omhyggelig og engageret sagsbehandling, og vi bestræber os på at være tilgængelige for sparring, når du har behov for det.

LRP er medlemmer af Danske FAMILIEadvokater – en forening for advokater med speciale i bl.a. separationer og skilsmisser.

< TILBAGE TIL OVERSIGTEN
Bodeling er én ting, delingen af børnene noget ganske andet
 Jo tidligere I søger advokat, jo nemmere går bodelingen

Vil du vide mere? Kontakt en af os

Anne Koch
Advokat
Direkte: 79 25 30 17
Mobil: 51 29 28 50
Mail: ak@lrp.dk
LÆS MERE OM ANNE HER >
Evan Herrig
Advokat (H)
Direkte: 79 25 30 52
Mobil: 20 45 36 45
Mail: eh@lrp.dk
LÆS MERE OM EVAN HER >
Henrik Klougart
Advokat
Direkte: 79 25 30 53
Mobil: 40 32 13 11
Mail: hk@lrp.dk
LÆS MERE OM HENRIK HER >
Jytte Smidstrup
Advokat (H)
Direkte: 79 25 30 16
Mobil: 23 48 43 93
Mail: js@lrp.dk
LÆS MERE OM JYTTE HER >
Pernille Bøgh
Advokat
Direkte: 79 25 30 54
Mobil: 31 19 86 84
Mail: pb@lrp.dk
LÆS MERE OM PERNILLE HER >